Reset Password

Your search results
5. februára 2020

Autokemping s deťmi

Keď sme vyberali autokaravan do našej požičovne, dbali sme na to aby, vyhovoval najmä rodine, ako je naša. Sme 2 dospelý a 2 malé deti (1 a 3 roky) a autokemping sa vďaka našej “alkovni” ukazuje ako ideálna dovolenka. Deti spia stále v rovnakej posteli, aj keď striedame miesta a tak lepšie zaspávajú. Postele v našom autokaravane sú vybavené ochrannými sieťami a nemusíme sa báť, že nám deti spadnú na zem, ako sa nám často stávalo v hoteli.

Deti vedia pozerať televízor aj počas jazdy a tak vieme prejsť oveľa dlhšiu vzdialenosť ako v bežnom aute. Ak už deti nevedia obsedieť, vieme kdekoľvek zastaviť, prespať sa a pokračovať na druhý deň. Kempy, alebo stojiská pre karavany sú v západnej Európe na každom kroku a vždy vieme nájsť voľné miesto tam, kde práve potrebujeme.

Kempy sú na rozdiel od väčšiny hotelov dokonale vybavené pre rodiny s deťmi. V letnej sezóne majú takmer všade animátorov, detské ihriská, často aj rôzne zvieratá, vďaka čomu o starších deťoch ani nebudete vedieť a mladšie sa dokážu s vami výborne zabaviť.

Vo väčšine kempov môžete deti pustiť samé na kolobežke, bicykli, alebo pešo na ihrisko bez najmenších obáv, že sa im niečo stane. Všade sú nastavené prísne pravidlá pre motorové vozidlá, ktoré sú bez výhrad rešpektované a kempy sú tak ďaleko bezpečnejšie pre deti ako hotely.

Naše deti kemping milujú, a veríme, že rovnako budú kemping milovať aj Vaše deti.

Category: Nezaradené
Zdieľať